Jessica Vall, ponent de luxe per als Esports Amateurs

Jessica Vall, ponent de luxe per als Esports Amateurs

La nedadora olímpica va ser l’encarregada der dur a terme la segona formació per a tècnics i jugadors dels diferents Esports Amateurs

Els Esports Amateurs del Barça continuen amb la seva activitat tot i el confinament. Ahir al vespre es va dur a terme la segona formació per a tècnics i esportistes de les 9 disciplines dels Esports Amateurs del Club. En aquesta ocasió, l’encarregada de fer la ponència va ser Jessica Vall, la nedadora olímpica -semifinalista a Rio 2016 i bronze al Mundial de Kazan 2015- va parlar, al llarg de més de dues hores, de la planificació esportiva d’una temporada per a una nedadora professional.

Compaginar la vida professional i la personal

A més, la barcelonina també va repassar la seva carrera esportiva, especialment les dificultats que es va trobar en les etapes de joventut per haver d’escollir entre la natació o els estudis. Una decisió que, en el seu cas, no va implicar deixar cap dels dos camins, ja que Vall, a més de ser una nedadora excepcional, és biòloga graduada per la Universitat Pompeu Fabra.

La natació: un esport en equip

Entre el més destacat de la xerrada, cal destacar la importància que la nedadora del Club Natació Sant Andreu li dona al seu equip de treball. Una desena de professionals de l’esport formen part de l’staff tècnic del seu club, a més dels 25 companys i companyes amb els quals entrena i que són una motivació extra per entrenar-se, assegurava Vall.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut