Es retira Sonia, la màxima golejadora de la història de la secció

Es retira Sonia, la màxima golejadora de la història de la secció

La davantera madrilenya va guanyar quatre Lligues i va marcar 123 dianes en les quatre temporades que va vestir de blaugrana, entre el 2011 i el 2015

Aquest dimecres 27 de maig ha anunciat la seva retirada Sonia Bermúdez, als 35 anys, després d’una carrera de llegenda i que va viure un dels seus moments àlgids en el FC Barcelona. La davantera madrilenya va vestir de blaugrana entre el 2011 i el 2015, coincidint amb la consecució de les primeres quatre Lligues de la secció, així com dues Copes de la Reina i tres Copes Catalunya. Golejadora insaciable, ‘Soni’ va ser Pitxitxi en aquelles quatre campanyes.

En total, en 141 compromisos oficials, va marcar 123 gols, una xifra que encara perdura com el rècord històric en el Barça Femení.

En una extensa i reexida trajectòria tant a nivell de clubs com amb la selecció espanyola, Sonia Bermúdez es va convertir en una absoluta referent i en una autèntica col·leccionista de títols: va acumular 9 Lligues en 10 anys enllaçant les seves etapes en el Rayo Vallecano (2004-11), Barça (2011-15) i Atlètic de Madrid (2015-18). En els dos darrers cursos ha jugat a les files del Llevant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut