Ante Tomic: “Volem jugar, volem competir”

Ante Tomic: “Volem jugar, volem competir”

El capità del Barça valora la tornada a la feina i repassa l’actualitat de l’equip

Un cop superats els primers entrenaments a les ordres de Svetislav Pesic, el capità Ante Tomic ha atès els mitjans del Club per repassar l’actualitat de l’equip i ha explicat quina és la seva visió sobre la possible tornada a la competició. 

A continuació, el més destacat

Moment de forma

“Em trobo bé, he treballat bastant a casa, tot i les condicions. Estic feliç de poder tornar a entrenar amb pilota i també amb els meus companys".

Entrenaments en grup

"Ara, a poc a poc, comencem a entrenar en grup i espero que en els pròxims dies ja comencem a entrenar normal. En uns dies agafarem el feeling, les jugades i els hàbits dels companys".

Complir els protocols

“Abans de començar vam rebre tots els protocols. Crec que quan ho veus penses: “Això és impossible de complir”. Els primers dies tot semblava boig, però amb temps, després de 10 dies veus que es pot fer i es fa. Perquè no hi ha més. No hi estàvem acostumats, però ho fas".

Eurolliga i ACB

“A nivell d’Eurolliga és bastant complicat el tema organitzatiu: hi ha clubs de molts països d’Europa i veig complicat organitzar i jugar”. “D’altra banda, l’ACB té l’avantatge que tots els clubs són del mateix país. És més fàcil d’organitzar i passi el que passi crec que ens estem preparant i volem jugar, volem competir”.

El confinament

 “He passat molt de temps amb la meva dona i les meves filles, hem pogut gaudir d’elles... tot i que hi ha hagut moments de tota mena (somriu). El més importants és que tots estem bé”.

Els canvis al bàsquet

“Segur que hi haurà canvis en aquest final de temporada. Ara no hi haurà afició, i més endavant no sabem com anirà.

Per exemple, ara, a l'Eurolliga o l'ACB, mai havíem vist aquest format. Això ja és un canvi, no tenir espectadors també. Però, més enllà, és complicat parlar d’això”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut