Isaac Fernández renova amb el Barça de bàsquet femení

Isaac Fernández renova amb el Barça de bàsquet femení

El tècnic del primer equip seguirà a la banqueta la temporada 2020-2021 amb l'objectiu "a curt mig termini de pujar a LF1"

Isaac Fernández, entrenador del primer equip del Barça CBS, seguirà la pròxima temporada al capdavant del projecte blaugrana dins del bàsquet femení. El català continuarà una tercera temporada en un projecte que fins ara ha anat complint "allò que ens havien marcat des del primer dia", assegura Fernández.

Tercer any de blaugrana

"L'objectiu era consolidar el projecte a la categoria, lògicament amb un objectiu a curt-mig termini d'intentar pujar a primera divisió", apunta el tècnic. Un objectiu que en els primers dos anys es pot donar per més que assolit després que en el primer any amb Fernández a la banqueta, el Barça assolis la fase d'ascens a LF1, mentre que enguany, tot i quedar-se fora de la lluita per l'ascens, l'equip va arribar a ser líder del seu grup.

Per a aquesta temporada el tècnic blaugrana es marca com a objectiu aconseguir un equip que treballi i que sigui "identificable" per a les més petites de la casa, "sent conscients que si no o fem bé, la resta d'equips també volen guanyar i, per tant, serà complicat". En aquest sentit, "l'equip que m'imagino per a l'any vinent és un equip divertit, corrents, intentant defensar i que sigui reconeixible", apunta l'entrenador català qui assegura que "tot i que hi haurà peces que es mouran, m'agrada donar continuitat als equips".

Un 2021 ple de reptes

Més enllà de la renovació i de la temporada que ve amb al capdavant del Barça, Fernández també afronta un final de 2020 i, especialment, un 2021 apassionant. Com a entrenador ajudant de la selecció femenina absoluta -dirigida per Lucas Modelo-, Fernández també tindrà l'oportunitat de lluitar per les medalles en un Eurobasket i en un Jocs Olímpics. Així i tot, assegura que "el primer serà complir amb el meu dia a dia i amb els objectius del meu club", tot i que reconeix que serà un any que "comença amb moltes ganes, primer per poder tornar a entrar a un pavelló, i després per tots els reptes que vindran". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut