La dada del dia | 32: Els títols d’Andrés Iniesta com a blaugrana

La dada del dia | 32: Els títols d’Andrés Iniesta com a blaugrana

Tal dia com avui ara fa dos anys, el manxec s’acomiadava del Camp Nou després de 16 temporades al primer equip i un palmarès de llegenda

Per la porta gran. Andrés Iniesta va jugar el seu últim partit amb el Barça un 20 de maig de 2018, un dia com avui ara fa dos anys. Ho va fer al Camp Nou contra la Reial Societat ja amb la consecució del títol de Lliga i de Copa del Rei a la butxaca -vuitè doblet de la història del Club-. El migcampista de Fuentealbilla va ser substituït en el minut 81 de partit amb l'objectiu que el que ha sigut casa seva durant 16 temporades li pogués retre un darrer homenatge molt especial. L’Estadi es va bolcar amb el 8 blaugrana i Iniesta va retornar l’estima a l’afició amb aplaudiments i emoció. Un jugador etern, i no és per menys.

32 títols i un llegat irrepetible

Iniesta ha aconseguit 32 títols amb el FC Barcelona des del seu debut un 29 d’octubre de 2002 en un partit de Lliga de Campions al camp del Club Brugge belga. Des d’aquella estrena europea ara fa gairebé 18 anys, el manxec ha lluït la samarreta del Barça en fins a 758 ocasions, marcant un total de 66 gols i aconseguint 32 títols amb l’equip de la seva vida, un currículum excels només superat pels 34 de Leo Messi com a blaugrana. Andrés Iniesta ha sigut, és i serà història viva del barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut