Pol Garrido nou entrenador del Barça Hockey Herba

Pol Garrido nou entrenador del Barça Hockey Herba

El tècnic s’estrenarà a una banqueta de la Divisió d’Honor després de tres temporades al Vallès Esportiu

Pol Garrido serà el nou tècnic del primer equip del Barça Hockey Herba. El català s’estrenarà en una banqueta a la màxima divisió estatal, després de tres temporades formant part de l’staff del filial de l’Atlètic Terrassa (dues com a primer entrenador i una com a entrenador ajudant).

El passat blaugrana de Garrido

Cal destacar que el nou entrenador del Barça compta amb una llarga experiència com a jugador, la qual inclou diversos equips de la Divisió d’Honor espanyola, la Lliga anglesa així com l'holandesa.

A més, Garrido ja va formar part del Barça Hockey Herba la temporada 2004-2005 i la 2013-2014, ambdues ocasions però, vestint la samarreta blaugrana.

Treball, treball i més treball

En les seves primeres declaracions com a nou tècnic culer, Garrido ha explicat que el procés per decidir acceptar la banqueta del Barça va ser ràpid i que “en qüestió de 48 hores ja tenia clar que tenia ganes d’agafar aquest repte”. A més, Garrido s’ha mostrat molt il·lusionat perquè “és un club que m’agrada i que conec”, motiu pel qual afirma que “el primer dia no em sentiré estrany”.

Pel que fa al Barça que s’imagina assegura que “en els últims anys he estat seguint molt l’evolució de l’equip i d’entrada no penso que s’hagin de canviar moltes coses”. De fet, Garrido no ha dubtat a reconèixer la tasca efectuada fins ara per part d’Oriol Torras.

El tècnic també ha volgut enviar un missatge a l’afició pensant en la propera temporada: “Fer un pronòstic és complicat, però el que sí que m’agrada prometre és treball, treball i més treball”. Una promesa que ha de servir per “consolidar un estil de joc i l’equip a Divisió d’Honor i, després, somiar fins a on podem arribar”, apunta Garrido.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut