Clément Lenglet conversa amb culers en la primera línia de la COVID-19

Clément Lenglet conversa amb culers en la primera línia de la COVID-19

El jugador francès, que té una mare infermera, ha volgut conèixer de primera mà les experiències d’alguns dels membres de la família blaugrana que contribueixen a lluitar contra el coronavirus i els seus efectes

Clément Lenglet ha passat el confinament del coronavirus al seu domicili de Barcelona amb la seva xicota i seguint molt de prop les notícies al voltant de la pandèmia. El jugador francès està molt sensibilitzat amb la feina que fan els treballadors essencials i especialment els sanitaris que lluiten cada dia en la primera línia per combatre la COVID-19. La seva mare és infermera, i per la seva experiència familiar, coneix de prop la gran tasca que duen a terme aquests herois anònims que fan tot el possible per ajudar les persones més vulnerables i els que estan al costat dels que han patit la malaltia i els seus efectes.

Lenglet va tenir la idea de poder conèixer de primera mà les experiències d’algunes d’aquestes persones després de veure el vídeo ‘Herois de Sant Jordi’ que el Club va publicar per agrair-los el seu esforç i en el qual van participar alguns dels jugadors que formen part de la llegenda del Barça, com Puyol, Kluivert, el Chapi Ferrer, Stóitxkov, Sergi Barjuan, Saviola o Migueli. 

El Barça també ha posat cara a alguns d’aquests herois anònims a través de l’acció Culers contra COVID-19, impulsada amb el Twitter de la Fundació, en la qual ha personalitzat les històries dels membres de la família blaugrana que contribueixen a lluitar contra el coronavirus i a pal·liar els seus efectes. Aquest és el cas de la Míriam Gallana, entrenadora de l’Aleví Femení del Barça i treballadora social en una residència de gent gran; de Josep Parera, soci del Club des que va néixer i psicòleg en una residència de la tercera edat; de Leopoldo Higa, entrenador del Barça Rugby sub-18 i metge d’urgències a l’Hospital de Sant Pau o de Pere Bosquet, Head Coach de la Barça Academy Haikou, que ha passat tres confinaments i que ara ajuda a fabricar mascaretes amb la seva mare i la seva tieta, membres de les Costureres Solidàries del seu poble, de Corbera d’Ebre, mentre espera poder tornar a la Xina.
 
El defensa francès ha mantingut una xerrada virtual amb tots ells i ha volgut conèixer les històries humanes que han viscut aquests culers, com han viscut directament aquesta crisi i les lliçons de vida que han après. “Jo em quedo també amb la companyonia que estem vivint ara mateix. Amb la COVID-19 estem vivint un moment bastant dur i tothom s’està donant suport, el que potser no fèiem fins fa poc. Espero que ens quedem amb tot això quan passi el virus i tornem a la normalitat”, confia Lenglet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut