Bartomeu i Vilajoana feliciten les campiones de Lliga

Bartomeu i Vilajoana feliciten les campiones de Lliga

El president i el directiu responsable del Barça Femení s’han reunit virtualment amb la plantilla després del títol aconseguit

El dia després que se certifiqués el títol de Lliga després de la finalització de la Primera Iberdrola per part de la Federació Espanyola, el president Josep Maria Bartomeu, el directiu responsable de la secció, Xavi Vilajoana, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta, han volgut felicitar virtualment la plantilla per l’èxit aconseguit i la temporada que han portat a terme.

Bartomeu ha obert el discurs amb una salutació cordial a tots els integrants de l’equip i els ha transmès força per aquests moments complicats que viuen. Alhora, ha volgut agrair l’esforç que han fet pensant en el Club i, evidentment, ha felicitat a tothom pel merescut títol de Lliga obtingut.

Vilajoana, per la seva banda, ha aprofitat per presentar-se a tota la plantilla -ja s’havia reunit amb les capitanes prèviament- i els ha manifestat el seu compromís absolut per seguir mantenint alt el llistó. Tant ell com Zubizarreta han reconegut haver gaudit molt del joc desplegat i han explicat els plans de futur, que passen per l'acabament de la Lliga de Campions, sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

Durant la trobada, en un to molt distès, els directius també han volgut felicitar Jenni Hermoso, el dia que feia 30 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut