La FEB dona per acabada la fase regular de l'LF2

La FEB dona per acabada la fase regular de l'LF2

Les cinc jornades que quedaven pendents no es disputaran; la federació es marca el 25 de maig per decidir si hi haurà una fase d’ascens a Primera Divisió

La fase regular de la Lliga Femenina 2 de bàsquet no es rependrà. Les cinc jornades que quedaven restants abans de la fase d’ascens ja no es disputaran, segons ha informat aquesta tarda la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), la qual ha anunciat que “dona per finalitzada la fase regular sense descensos”.

Pendents dels ascensos

D’altra banda, la FEB també ha fet saber que, “en cas que es tingui la confirmació que es podrà jugar abans del 30 de juny, fixant com a prioritat la salut de les esportistes” i sempre que es puguin complir les mesures establertes per les autoritats sanitàries, es disputarà una fase d’ascens amb sis de les vuit primeres classificades de la Lliga, les quals es disputarien les dues places per pujar a Primera. En aquest sentit, la federació es marca com a data límit el 25 de maig per decidir si hi haurà fase d’ascens o si, per contra, es dictamina que els equips que promocionin siguin els primers de cada grup.

Nou format per a la temporada 2020-2021

En aquest comunicat, el màxim òrgan del bàsquet espanyol també ha notificat que la pròxima temporada l'LF2 comptarà amb un total de 36 equips, repartits en tres grups de 12.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut