Pablo Álvarez: “El coronavirus ens ha tallat les ales”
Ofert per

Pablo Álvarez: “El coronavirus ens ha tallat les ales”

El Pitxitxi blaugrana reconeix que “ens quedava molt per donar” i que “cada temporada ens anem superant”

És el Pitxitxi de l’OK Lliga (38 gols), el de la Lliga Europa (11) i, com és d’esperar, de l’equip (53 dianes en 37 partits). I l’home gol troba a faltar un hoquei que, ara per ara, només pot practicar al pati de casa amb els seus dos fills. Pocs dies després de veure finalitzada la temporada, Pablo Álvarez destaca que “ens hauria agradat guanyar el títol a la pista", però també és una decisió justa perquè reconeix que "hem fet una temporada increïble”.

“És una llàstima que s’hagi acabat, perquè sentim que ens han tallat les ales; ens quedava molt per donar”, subratlla l’argentí en una entrevista a fcbarcelona.cat. El 7 blaugrana fa referència al bon joc de l’equip. “Cada temporada ens anem superant i estàvem en un gran estat de forma, jugant amb molta llibertat i alegria”.

Sobre les xifres golejadores, Álvarez assegura que revalidar la condició de Pitxitxi “és una alegria i un orgull increïble”. Senyal, doncs, que està complint amb el que s’espera d’ell: “És la meva feina, soc davanter i tinc més opcions de fer gols; estic totalment agraït als meus companys”.

El màxim golejador històric de l’OK Lliga té un especial record del partit jugat a Caldes de Montbui, on va arribar a la xifra rodona de 500 dianes. “Va ser una sorpresa molt maca i és un fet important perquè no és fàcil marcar tants gols, és un treball molt dur i espero seguir uns quants anys més per seguir ampliant registres”, afirma.

 Aprofita el confinament per fer un curs d’entrenador

A banda de mantenir el tacte amb l’estic i la bola al pati de casa seva, Pablo Álvarez està aprofitant el confinament per fer el curs d’entrenador de la Federació Catalana de Patinatge: “Ja fa anys que el volia fer, però mai podia perquè coincidia amb els partits dels caps de setmana”. “Estic aprenent moltíssimes coses. Un a vegades pensa que ho sap tot com a jugador, però transmetre els valors als nens és totalment diferent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut