El Barça crea un equip de Hearthstone

El Barça crea un equip de Hearthstone

El jugador francès, Zhym, serà el jugador que representarà al Club

El FC Barcelona afegeix el videojoc Hearthstone a la seva llista d’esports electrònics on hi serà present. Després de eFootball PES2020 i Rocket League, el Club ha decidit introduir-se en un dels videojocs de cartes més emblemàtics, Hearthstone, un dels títols d’estratègia més populars amb milions de jugadors a nivell mundial.

Zhym, el jugador escollit

El jugador francès de 20 anys, Martin Prête “Zhym”, serà qui representarà al Barça en totes les competicions oficials de Blizzard al llarg d’aquest any 2020. Zhym ha debutat aquesta temporada a la màxima competició, Hearthstone Grandmasters, que reuneix als setze millors jugadors del món en un format per regions.

Zhym debutarà oficialment com a blaugrana aquesta setmana i jugarà dins del Grup B al llarg de les properes setmanes per intentar classificar-se pels play-offs de la competició amb l’objectiu d’alçar-se amb el campionat europeu.

Els millors jugadors de cada regió competeixen a finals d’any a les Grandmasters Global Finals on només hi participen els dos millors jugadors de cada regió: EMEA, Amèrica, Àsia-Pacífic i la Xina.

Una passa més de la secció d’eSports

D’acord amb la nova estratègia digital del Club, d’on neix el projecte d’eSports, el FC Barcelona continua en la direcció de connectar amb les noves audiències globals a través de la presència en nous videojocs competitius.

Després de l’entrada amb eFootball PES2020 i Rocket League, el Club ha decidit anar més enllà i crear un equip compost per un jugador al videojoc Hearthstone. Amb aquest moviment, el Barça buscarà connectar amb els milions de jugadors i les audiències globals que presenten les diferents competicions oficials del videojoc però també seguir creant contingut atractiu a través dels canals oficials del club.

Totes les competicions on el Barça hi participa amb la secció d’eSports es poden seguir a través dels canals dedicats @FCBeSports a Twitter i @fcbesports a Instagram.

El videojoc: Hearthstone

Hearthstone és un joc d’estratègia gratuït, concretament de cartes col·leccionables basades en l’univers de Warcraft, creat per un dels desenvolupadors de videojocs més importants del món, Blizzard Entertainment a l’any 2014.

El videojoc es pot jugar des de dispositius mòbils, tabletes i ordinadors, suports que han ajudat a expandir el joc superant els 100 milions de jugadors a nivell mundial. Hearthstone té presència global però l’índex de jugadors més alt es concentra a Europa i a l’Àsia, especialment a la Xina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut