“El títol més important és el de la feina feta durant tot l’any”

“El títol més important és el de la feina feta durant tot l’any”

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, el mànager Toni Miró i el tècnic Edu Castro destaquen que “ens hauria agradat guanyar el títol a la pista”, però que “el més important és la salut de tothom”

El Barça ha conegut aquest dissabte que és el campió de l’OK Lliga 2019-20. Una decisió que s’afronta amb la resignació que la temporada ha finalitzat i que s’ha guanyat un títol que no es pot celebrar a la pista. Però hi ha un fet que és clar: “La salut de tothom és el més important. Ens hauria agradat guanyar el 125è títol de la secció d’hoquei patins a la pista”, afirma el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca.

El mànager esportiu Toni Miró també ha destacat que “la nostra posició, com a club, ha estat preservar la salut dels nostres jugadors. Al mateix temps, la nostra voluntat era jugar si hi havia alguna possibilitat de poder-ho fer sense córrer cap mena de risc”.

I el tècnic Edu Castro ha subratllat que “vam començar la temporada sabent que hi hauria play-off, però teníem un objectiu molt clar, que era ser primers a la fase regular per tenir el factor pista a favor”. L’entrenador blaugrana considera, doncs, que “el títol més important és el de la feina feta durant tot l’any” i es mostra satisfet per l’elevat nivell de joc de l’equip.

A continuació reproduïm altres frases destacades dels portaveus barcelonistes:

Josep Ramon Vidal-Abarca

“És un reconeixement al fet d’haver guanyat 24 partits seguits, que ha estat el rècord de victòries de l’OK Lliga”.

“És una llàstima no poder celebrar aquest títol a la pista, amb els nostres seguidors i els grups d’animació que sempre ens donen suport”.

“Vull felicitar els jugadors pel títol aconseguit i enviar-los un missatge d’esperança i de confiança. Tots units seguirem endavant”.

Toni Miró

"La nostra posició, com a club, ha estat preservar la salut dels nostres jugadors. Al mateix temps, la nostra voluntat era jugar si hi havia alguna possibilitat de poder-ho fer sense córrer cap mena de risc".

"Hem fet una gran temporada mentre hem estar competint. En el moment que ens vam aturar estàvem en un moment de joc excel·lent i els jugadors gaudien dins la pista. Estàvem amb onze punts d’avantatge i l’equip estava preparat per intentar assolir tots els títols que teníem al davant”.

“Ens hauria agradat celebrar el títol a la pista, però hem d’acceptar la realitat. El que he de fer és agrair tot l’esforç dels jugadors mentre han estat competint amb tota la il·lusió per aconseguir títols”.

Edu Castro

 “Només quedava un partit de la fase regular, però teníem el convenciment que la feina de l’equip era molt bona, amb un joc molt atractiu i un rècord de victòries consecutives”.

“El títol més important és el de la feina feta durant tot l’any. Això es tradueix en un joc basat en el model de joc i durant la temporada hem arribat a un nivell altíssim”.

“L’equip té la sensació que ens queda la part final de la temporada per fer, però estàvem contents per com s’estava desenvolupant tot i també neguitosos per no haver pogut acabar la temporada a la pista”.

“El més important és que tothom pugui tornar a gaudir de partits. Aquest és el punt fonamental. El nostre neguit és saber quan podrem tornar a exercir la nostra passió: entrenar i jugar a hoquei".

“La normalitat és un bé inapreciable, érem feliços i potser no ho sabíem i ara valorem molt més tornar a una normalitat que volem que sigui al més aviat possible per a tothom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut