World Skate Europe dona per acabada la Lliga Europea

World Skate Europe dona per acabada la Lliga Europea

El Barça veu acabada la competició continental després de cinc jornades i de no haver patit cap derrota

La federació continental World Skate Europe ha anunciat aquest divendres 30 d'abril que dona per finalitzades les competicions. És a dir, que el Barça veu com s’acaba l’aventura europea 2019-20. El president Fernando Claro expressa que davant “l’actual situació de pandèmia a Europa” i, tenint en compte les consideracions de les federacions i dels clubs, “no hi ha condicions per completar les competicions europees de clubs”. En el mateix comunicat també se suspèn l’Europeu de seleccions que s’havia de disputar aquest estiu a França.

L’únic equip sense cap derrota

El Barça d’Edu Castro havia completat una Lliga Europea excel·lent en les cinc jornades disputades de la fase de grups. S’havia assolit la classificació per als quarts de final (contra el Noia Freixenet o el Monza) i també s’havia assegurat el lideratge del Grup C, amb 33 gols a favor i deu en contra.

L’equip també tenia l’honor de ser l’únic dels setze equips que no havia perdut cap partit en cinc jornades. S’havien guanyat els tres partits a domicili, davant el Sarzana italià (0-10), l'SK Germania Herringen alemany (2-7) i el Benfica portuguès (2-4). En la segona volta, es va empatar al Palau contra el Benfica (5-5) i es va vèncer el Sarzana (7-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut