Abel Serdio jugarà cedit al Wisla Plock

Abel Serdio jugarà cedit al Wisla Plock

El pivot asturià, de 26 anys, que va arribar al Barça a l’estiu passat, jugarà la temporada vinent al conjunt polonès dirigit pel tècnic català Xavi Sabaté

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’Orlen Wisla Plock per a la cessió d’una temporada d’Abel Serdio. El pivot asturià, que el 16 d’abril passat va fer 26 anys, jugarà a l’equip polonès la temporada vinent sota les ordres del tècnic català Xavi Sabaté.

Abel Serdio va arribar a Barcelona a l’estiu del 2019 procedent del Recoletas Atlético Valladolid, i va signar un contracte de dues temporades, fins al 30 de juny del 2021, més una altra d’opcional.

76 gols en 31 partits

En la seva primera temporada com a blaugrana Abel Serdio ha disputat un total de 31 partits, en què ha marcat 76 gols. D’aquests, 19 partits i 63 gols han estat a la Lliga Sacyr ASOBAL, mentre que a la Lliga de Campions l’asturià ha disputat 7 partits i ha marcat cinc gols.

Declaracions d’Abel Serdio:

“Estic content amb la idea que teníem ambdues parts, tant el Barça com jo quan vam començar a parlar. Necessito més minuts i la opció de la cessió per intentar tornar a Barcelona m’agrada perquè significa que el Club segueix confiant i no es vol despendre de mi”.

“Quan vaig fitxar pel Barça el meu somni era complir els anys de contracte i quedar-m’hi, però les coses canvien i de vegades has de prendre altres decisions”.

“El Wisla Plock és un equip que ha anat a més els darrers anys, competint la lliga polonesa al Kielce. Allà tindré minuts importants, que és el que necessito, i potser em serveix per fer-me un lloc a la selecció, un altre objectiu que tinc”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut