Braithwaite:

Braithwaite: "Tornaré en molta millor forma física"

En una entrevista a la televisió danesa, el davanter del Barça ha explicat que està immers en l'entrenament durant aquests dies de confinament

Durant aquest confinament Martin Braithwaite està submergit en l'entrenament per tornar millor a la competició. Ja ens ho va descobrir fa uns dies al canal de Youtube del FC Barcelona, però aquest dilluns, en declaracions a la televisió pública danesa, el davanter d'Esbjerg ha explicat part de la seva rutina física: "Afegeixo més càrrega al pla d'entrenament que m'envia el Club. Exercito la meva rapidesa i la meva resistència. Ara m'entreno molt més en detall que abans, així que tornaré en molta millor forma física". 

A més, el 19 blaugrana veu aquesta aturada com una "pausa". "Ho veig com un avantatge. Sé que ningú entrena i treballa com jo. Quan torni estaré a punt físicament i mentalment", ha afegit. 

El danès també ha valorat els seus primers mesos al FC Barcelona. "Encara no he demostrat el que puc fer. Ho he fet bé, però sé que ho puc fer encara millor”, ha exterioritzat. I és per això que Braithwaite també ha afirmat que, en el futur, "em veig marcant molts gols". 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut