Accés a la Final4 del 28 i 29 de desembre

Accés a la Final4 del 28 i 29 de desembre

L'EHF ha anunciat que, degut a la situació actual de la COVID-19, el Barça, el Kiel, el PSG i el Veszprém, com a primers i segons de la fase de grups, disputaran la Final Four de Colònia

L'EHF, després d’una reunió telemàtica aquest divendres, ha fet oficial la resolució de la VELUX EHF Champions League 19-20. Degut a la situació actual de la COVID-19 arreu d’Europa, la federació continental ha acordat suspendre definitivament les rondes de vuitens i quarts de final, que s’haurien d’estar disputant aquests dies, i fixar la Final Four per al 28 i 29 de desembre al Lanxess Arena de Colònia.

Prenent els resultats esportius com a referència, els quatre equips que disputaran la Final Four seran el Barça, el THW Kiel, el París Saint-Germain i el Telekom Veszprém, que van ser els primers i segons classificats, respectivament, de la fase de grups.

Davant la impossibilitat de disputar l'F4 abans que arrenqui la següent temporada, l'EHF ha fixat el 28 i 29 de desembre per disputar-la al mateix escenari que les darreres 10 edicions: el Lanxess Arena de Colònia. La seva celebració estarà supeditada a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 a Europa i a les decisions de les autoritats sanitàries.

Accés directe

Després d’una excel·lent fase de grups, el Barça es va assegurar l’accés directe als quarts de final com a primer de grup per quarta vegada en les cinc edicions amb l’actual format. Els blaugranes es van mostrar molt sòlids en tota la fase de grups, i van establir una històrica ratxa de 13 victòries consecutives després de la derrota inaugural a Szeged.

Ara, amb la resolució de l'EHF, el Barça lluitarà pel títol europeu amb el Kiel alemany, el PSG francès i el Veszprém hongarès, sempre que l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 ho permeti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut