Els gols més ràpids de Leo Messi amb el Barça

Els gols més ràpids de Leo Messi amb el Barça

Descobreix el rècord personal de l'argentí, que té el gol entre cella i cella

Messi sempre té la porteria rival entre cella i cella. Ja sabem la capacitat anotadora que té, però saps quins han estat els gols més ràpids que ha marcat amb la samarreta del Barça? A continuació, repassem les 3 dianes més ràpides del de Rosario: 

1) vs. Chelsea: 127 segons 

Què podries fer en 127 segons? Messi marcar gol al Chelsea. En la tornada dels vuitens de final de la Champions 2017-18, precisament la recomanació d'aquest 26 d'abril, el 10 va obrir el marcador quan encara hi havia gent que no s'havia assegut a la seva localitat del Camp Nou. 127 segons havien passat des del xiulet inicial quan la pilota es colava entre les cames de Courtois. Un gol que no només iniciava el camí cap als quarts de la competició de les estrelles, sinó que també es convertia en el més ràpid de la carrera de Leo i en el número 100 de l'astre argentí a la màxima competició continental

2) vs. Racing de Santander: 157 segons 

Messi va anar per feina. Tot just havien passat 157 segons d'una nova edició de la Lliga i els aficionats culers ja celebraven una diana del millor futbolista del món. L'escenari era el Sardinero i el Barça acabaria guanyant per 0-3 i aixecant aquell títol regular del curs 2010-11; la importància de començar bé. 

3) vs. Slavia de Praga i vs. Celtic: 167 segons 

La competició de les estrelles completa aquest particular podi del sis vegades Pilota d'Or. El 23 d'octubre, s'enfrontava per primera vegada a l'Slavia de Praga (1-2); i quina millor manera d'estrenar el seu compte golejador davant un nou rival de Champions que quan havien passat 2 minuts i 46 segons. El mateix temps que va necessitar a la jornada 1 del torneig de les estrelles 2016-17 per obrir la golejada (7-0) davant el Celtic de Glasgow. Un bon començament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut