Jaume Carreter, nou membre de la Junta Directiva

Jaume Carreter, nou membre de la Junta Directiva

La decisió ha estat presa per la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dimarts telemàticament en sessió ordinària

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dimarts telemàticament en sessió ordinària, i a banda de prendre la decisió de cedir els title rights del Camp Nou a la Fundació Barça per a la lluita contra la Covid-19, ha pres els acords següents:

Incorporació d'un nou membre de la Junta Directiva

A proposta del president Josep Maria Bartomeu, la Junta Directiva ha aprovat la incorporació de Jaume Carreter Felip com a nou membre de la Junta, assumint la responsabilitat dels esports amateurs del Club.

Nascut l'any 1960, és soci del FC Barcelona des de l'any 2009, amb el número 104.361. Economista i empresari, dirigeix una plataforma especialitzada en l'àmbit dels recursos humans i les finances amb diverses oficines a l'àrea del Vallès. Des del setembre de l'any 2015 forma part de la Comissió Social del Club, com a responsable i coordinador dels esports no professionals.

D'altra banda, la Junta Directiva ha nomenat el doctor Joan Bladé directiu responsable de la coordinació de totes les accions i mesures que s'han de dur a terme per a combatre les afectacions produïdes al si del Club com a conseqüència de la crisi de la Covid-19.

Ratificació d'acords de la darrera reunió

La Junta Directiva ha ratificat els acords que ja va aprovar en la seva sessió ordinària celebrada el passat dia 13 d'abril del 2020.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut