Ivan Rakitic:

Ivan Rakitic: "Tinc moltes ganes de sentir la pilota"

El croat ha concedit una entrevista a Movistar Plus i ha parlat del seu dia a dia durant aquest confinament

Com tots, Ivan Rakitic passa aquests dies a casa. I, com tots, intenta establir una rutina amb la seva família. Malgrat tot, el croat ja troba molt a faltar la gespa, el futbol i la dinàmica d'equip. En una entrevista amb Movistar Plus, Rakitic ha explicat el seu dia a dia, però també ha assegurat que "la incertesa costa una mica": "Ja m'està començant a costar treballar sol. Tinc moltes ganes de sentir la pilota, la gespa i l'esforç en grup, de seguir treballant amb el nou cos tècnic i amb els meus companys".

Aquestes han estat les declaracions més destacades d'Ivan Rakitic:

El final de temporada

"Fa mal dir que no sabem quan tot tornarà a la normalitat. Però entenem que hi ha coses més importants que el futbol, que és la nostra salut. Però aquesta incertesa, no saber quants dies passaran, costa una mica"

"Tots volem tornar a jugar. I guanyar la Lliga jugant. Però també entenc que si no es pot tornar d'alguna manera caldrà acabar la temporada. I si som els primers, haurem de ser els campions. Però cal esgotar terminis: l'ideal seria acabar sigui quan sigui, però sempre amb un pla ben fet especialment pensant també en la temporada que ve"

"Ja m'està començant a costar treballar sol. Tinc moltes ganes de sentir la pilota, la gespa i l'esforç en grup, de seguir treballant amb el nou cos tècnic i amb els meus companys. Tant de bo poder tornar a jugar aquesta temporada i anar a pels títols"

El confinament i el seu dia a dia

"Soc a casa, com tots, però amb molta confiança i paciència. Amb la meva dona i les meves dues filles ho portem bé. De moment puc dir que elles s'estan portant com dues campiones"

"Al matí, a primera hora, esmorzem junts. Després fem els deures i, normalment, abans de dinar, faig esport. Una rutina una mica com l'habitual, a diferència que en comptes d'anar a la Ciutat Esportiva em quedo aquí, a casa. Després dinem, descansem, juguem una estona més i, abans de sopar, de vegades faig doble sessió"

"Ningú té prioritat en aquesta situació. Hem de ser conscients que junts -i sent respectuosos entre nosaltres- ens en sortirem"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut