Una trobada molt especial per a l'Ona

Una trobada molt especial per a l'Ona

Víctor Claver participa, gràcies a la Fundació Barça i l'Hospital Sant Joan de Déu, en una trobada virtual amb infants que reben tractament

La Fundació Barça, en col·laboració amb l’Hospital de Sant Joan de Déu, ha organitzat aquests dies trobades virtuals de diversos jugadors del primer equip i d’algunes seccions amb infants que estan rebent tractament per la seva malaltia des de casa. La primera trobada virtual ha estat entre Víctor Claver i l’Ona, una pacient de nou anys.

S’han enregistrat quatre d’aquestes trobades, que es difondran durant els pròxims dies pels canals del Club i la Fundació, i que volen mostrar com aquests nens i nenes porten el confinament i com ho expliquen a jugadors del Barça que admiren. Es converteixen així en un bon exemple per a tothom per la seva força i valentia davant una adversitat molt gran com una greu malaltia que estan superant i que els obliga a estar reclosos a l’hospital o a casa durant llargues temporades.

Aquesta iniciativa forma part del programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça, que s’ha hagut d’adaptar a un nou format a causa de la situació del confinament obligat per la crisi de la COVID-19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut