“Em va fer molta il·lusió marcar un gol aquell dia”

“Em va fer molta il·lusió marcar un gol aquell dia”

Es compleixen 51 anys del partit número 1.000 del Barça a la Lliga i recordem aquesta fita amb Josep Palau, protagonista d’aquella nit i membre de l’Agrupació

La nit del 16 d’abril del 1969 es disputava al Camp Nou l’última jornada de la Lliga d’aquella temporada. No era un partit qualsevol. El conjunt blaugrana es veuria les cares amb el València CF en el que seria el seu partit número 1.000 a la màxima divisió espanyola.

El resultat final del partit va ser d’empat a un gol. Per al quadre culer, Josep Palau va ser l’encarregat d’anotar el gol. Palau s’emociona en recordar el gol: “Tot i que en aquell moment no hi va haver gaire ressò d’aquesta efemèride, em va fer molta il·lusió marcar un gol en aquell partit. A més, marcar un gol amb la samarreta del Barça sempre et dona una alegria impressionant”.

Josep Palau va jugar al primer equip del Barça la temporada 1968/69. Horacio Seguí
Josep Palau va jugar al primer equip del Barça la temporada 1968/69. Horacio Seguí

Josep Palau va vestir la samarreta del FC Barcelona l’any 1968 i el 1969, amb la qual hi va jugar 24 partits. Palau també va ser futbolista del CE Sabadell i va ser l’autor del primer gol oficial a l’estadi de La Nova Creu Alta. Actualment, fa més de 10 anys que és l'entrenador de l’equip masculí de l’Agrupació.

El FC Barcelona és un dels tres equips que no ha baixat mai a Segona Divisió i ha aconseguit mantenir-se sempre a la categoria reina, en la qual ha acumulat un total de 89 temporades consecutives participant-hi. Més recentment, al març de l’any 2014, el conjunt blaugrana va disputar contra el Celta de Vigo el seu partit número 1.000 al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut