Pau Bargalló: “Estàvem en un gran estat de forma”

Pau Bargalló: “Estàvem en un gran estat de forma”

El jugador blaugrana assegura que troba a faltar l’hoquei i que desitja poder acabar “la gran temporada que estàvem fent”

“L’hoquei és la meva vida”, així ho expressa Pau Bargalló, que està trobant a faltar l’esport que ha viscut des de ben petit, seguint les evolucions del seus germans Oriol i Jordi. Ara està vivint el quart curs al primer equip del Barça, en què ha obtingut els seus millors registres (41 gols i 30 assistències en només 37 partits). “Estàvem en un gran estat de forma”, explica Bargalló d’un equip que va assolir el rècord de victòries consecutives a l’OK Lliga just abans de l’aturada per la pandèmia del coronavirus.

“Em sento molt còmode amb aquest sistema de joc, amb tots els companys i el cos tècnic”, diu des del seu domicili, i subratlla que “quan les coses estan així de bé, després surten els resultats”. “Estàvem fent una gran temporada; esperem continuar-la i poder acabar-la”.

“Ens hem d’adaptar d’aquesta situació, intentar gaudir de la família i ser feliços en una situació difícil”

Pau Bargalló

“No sabem què passarà però ens estem preparant, cadascú des de casa seva, per si arriba l’oportunitat”, afegeix. Els jugadors fan cada setmana un pla de treball conjunt amb tot l’equip i també específic, que Bargalló inclou en la seva rutina diària després d’estudiar al matí.

El 8 barcelonista assegura que “això de no tenir hoquei aquests dies és el que pitjor porto” i, per tant, aprofita qualsevol racó del pati per “provar de fer tocs amb la bola”. També ha aprofitat per veure partits d’anys anteriors, com els del Barça de Figueroa: “M’ha agradat veure com jugava el Barça en aquells temps i el gran equip que hi havia”. Bargalló conclou que “ens hem d’adaptar a aquesta situació, intentar gaudir de la família i ser feliços en una situació difícil” i desitja “que la gent de l’hoquei pugui trobar-se ben aviat a les pistes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut