Junior:

Junior: "Tinc ganes de poder demostrar el jugador que soc"

Repassem les declaracions més destacades del directe del lateral blaugrana des del canal de Youtube del FC Barcelona

En un directe en el compte de Youtube del FC Barcelona, ​​Junior Firpo ha explicat aquest divendres com està vivint el confinament a casa seva. A continuació, repassem les declaracions més destacades del lateral blaugrana:

El confinament

"Per sort tant la meva família com jo estem bé. La meva filla i la meva dona, amb les que visc, i també la meva família a Màlaga i els meus amics a Sevilla, tots estan bé. És diferent al que estem acostumats però és el que toca, quedar-nos a casa. Segur que, si fem cas, aviat acabarà això".

"La càmera del mòbil m'esclatarà. Entre famílies i amics... acostumaven a venir molt els nostres familiars a veure'ns, però ara faig entre 5 o 10 videotrucades al dia, és una bogeria".

El dia a dia

"Acostumo a llevar-me d'hora... quan es lleva la nena. Faig un entrenament tots els matins, jugo una estona amb la meva filla i després mengem. Després descansem una mica, i a la tarda jugo a la Play (al Fortnite, FIFA...) i passo l'estona amb els amics. Després jugo amb la nena o veig alguna pel·lícula amb la meva dona".

"Tinc un gos i surto a passejar-lo, també he anat a comprar, a llençar les escombraries... és una mica estrany, ja de per si on jo visc és una zona molt tranquil·la. Està tot totalment buit... és impactant".

El futbol

"És diferent entrenar-se a casa, no tens el mateix espai que al camp. El futbol és un esport d'equip i és molt diferent entrenar-se a casa al que és la realitat".

"Estic en contacte permanent amb l'Antonio, el preparador físic, i ens passa la rutina del dia i de la setmana".

Dieta

"Ara cal menjar una mica menys d'hidrats de carboni, però segueixo més o menys la mateixa dieta que tenia abans, la que em marca la dietista".

"Normalment cuina la meva dona, però aquests dies he intentat cuinar una mica. Vaig fer una paella de marisc i també postres: un pastís de pastanaga, torradetes... no està malament!"

Adaptació al Barça

"Tots els canvis costen una mica. No han estat uns mesos fàcils per a mi. Una petita lesió em va frenar, però sempre ho intento veure tot de manera positiva. Arribo a un club nou, molt gran... estic en el període d'adaptació necessari. Tinc ganes de poder demostrar el jugador que soc".

Els companys

"Amb Ansu i Wague, tot i que se'n va anar al gener, hem tingut molta afinitat. Amb l'Ansu ens agraden les mateixes coses, ens agrada molt ballar i hem tingut molta afinitat tant dins com fora del camp".

"Arturo Vidal és el que més m'ha sorprès. És tot el contrari del que jo pensava. Sembla un guerrer i és un tros de pa, molt bona persona, sempre fa riure els companys".

"Amb Setién tinc una relació bona, va ser el meu primer entrenador, el primer que va confiar en mi a l'elit. Em va pujar del filial i em va donar aquesta confiança. El destí ens ha creuat aquí, a Barcelona, ​​però ell segueix sent el mateix que en el Betis".

"Em sento còmode, hi ha un vestidor sa i amb jugadors molt bons. Intenten que l'ambient del vestidor sempre sigui bo".

Adaptació a Barcelona

"La ciutat m'agrada bastant, s'assembla força a Màlaga, on jo em vaig criar. Una ciutat gran, amb mar, turisme... he guanyat en qualitat de vida. Aquí, a Barcelona, la gent és més respectuosa i guarda més les distàncies".

Les seves recomanacions

"M'agrada molt l'arròs, m'encanta anar a restaurants a provar arrossos. Serà el primer que faci en acabar-se el confinament!".

"Una pel·lícula? Never back down. Sèrie? La casa de papel. Una ciutat per viure? Sevilla. Ídol de la infància? Michel Bastos. Un altre esport? Ping-pong. Cançó preferida? Tres de abril, d'Anuel. La xarxa social que més utilitzo? Instagram".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut