Vicky Losada: “L’equip està fent un gran treball”

Vicky Losada: “L’equip està fent un gran treball”

La capitana del Barça Femení explica com està vivint el confinament tant a nivell personal com professional i reconeix moltes ganes de retrobar-se amb l’afició

En confinament des de ja fa quasi un mes per la crisi sanitària del coronavirus, el Barça Femení no ha deixat mai de treballar, cada jugadora pel seu compte. La capitana Vicky Losada explica com està vivint aquestes setmanes insòlites i de moltes incerteses en una conversa amb els mitjans propis del club.

La rutina diària

“El primer que faig al matí és mirar el grup (al mòbil), on tenim tot el que hem de fer durant el dia. Entreno, faig el menjar i a la tarda ja dedico una mica de temps a passar-lo amb la meva parella, a passejar els gossos... la veritat és que el dia passa molt ràpid”.

Equip unit a la distància

“L’equip està fent un gran treball, estem connectades en tot moment gràcies a l’staff, que també està fent una gran feina. Estem en continu contacte. Tenim un incentiu, que és un rànquing competitiu que ens manté vives i crec que per a l’esportista professional és molt important mantenir aquesta competició que ara, per la situació, és més complicada”.

Ganes de tornar a la normalitat

“A nivell personal el que més trobo a faltar és el contacte amb la meva família i amb els meus amics, la vida social. Que s’acabi ja aviat el ‘Facetime’. També reunir-me amb l’equip, que és la meva segona família, i ara és tot una mica diferent”.

Tercera jugadora amb més partits de la història de la secció

“Miro enrere i t’adones de tot el que hem lluitat, de tots els partits que hem jugat amb aquesta samarreta. Per a mi és un orgull. Aquest club m’ha ensenyat a ser futbolista i a ser persona. Tan de bo aviat pugui seguir sumant moments en blaugrana”.

Situació d’incertesa

“Cada dia que passa és més complicat, però la nostra responsabilitat és seguir entrenant per estar físicament bé quan tornem. És una cosa més complicada per als que han de prendre les decisions. Portàvem una dinàmica molt bona, però és un tema que nosaltres no podem controlar”.

Les recomanacions per al confinament

“Recomano que veieu el documental ‘The final is only the beginning’. És un moment molt bonic i històric del futbol femení, i espero que us agradi. Després, estic llegint un llibre que es diu ‘Compartiendo la gloria’, que són experiències de diverses jugadores i jo hi soc. Si voleu saber una mica més de mi, aquí ho trobareu”.

El missatge als culers

“Vull enviar un missatge de molt ànim a tots els culers, sobretot als que estan vivint una situació més difícil, que els hagi afectat el virus de prop o que hagin perdut gent estimada. Nosaltres tenim moltes ganes de tornar al verd, de donar molts moments de felicitat a la nostra afició. Tan de bo passi això el més aviat possible i puguem tornar a reunir-nos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut