El Femení es reinventa amb el teletreball

El Femení es reinventa amb el teletreball

Respectar els horaris, reunions online i suport a les jugadores amb plans d’entrenament són els tres grans eixos de l’staff tècnic per mantenir l’estat de forma de l’equip

A finals de juliol va engegar el Barça Femení 2019/20. L’objectiu des de bon principi era nítid: la lluita per totes les competicions, cosa que implicava plantar-se als tres últims mesos de competició en estat òptim. La temporada avançava de manera reexida i, amb la Copa Catalunya i la Supercopa d’Espanya brillantment al sarró, l’equip es disposava a afrontar l’esprint final amb plenes garanties. Un contratemps, però, ho ha canviat tot.

Arran de la crisi del coronavirus, des de la setmana passada ha cessat tota activitat conjunta fins a nou avís i, alhora, s’han suspès momentàniament totes les competicions. Així, l’staff tècnic culer ha hagut de reinventar els mètodes, ara basats en el teletreball.

Des de la seva llar a Balaguer, l’entrenador Lluís Cortés coordina una feina centrada en tres grans eixos: el respecte a uns horaris per crear rutines, les reunions on-line i el suport a les jugadores amb plans d’entrenament, que inclouen des de la preparació física i psicològica, l’anàlisi tècnica, els reptes d’habilitat fins a la informació nutricional i, evidentment, mèdica.

Per tal d’estimular a les futbolistes en tots aquests àmbits, el cos tècnic barcelonista ha dissenyat una competició interna titulada #yoentrenoencasa que consisteix en sumar la millor puntuació possible en totes les funcions diàries.

Cortés explica que la idea “és mantenir l’estat de forma, sent un bon equip cadascú pel seu compte”. El tècnic blaugrana, que insta a tothom a seguir els consells de les autoritats sanitàries, també considera important mantenir la relació entre tota la plantilla durant els dies que s’allargui l’aturada de la feina en comú a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut