Els fans xinesos agraeixen al Barça l’acció ‘Stronger Together’

Els fans xinesos agraeixen al Barça l’acció ‘Stronger Together’

Els aficionats han enviat missatges de suport responent a l’acció solidària del Barça abans del partit contra el Getafe, quan els jugadors van sortir acompanyats de nens xinesos que lluïen unes samarretes on es llegia ‘Stronger Together’. Unes samarretes que també es van enviar a diferents col·lectius, entre ells personal sanitari, a la Xina.

Els fans xinesos del FC Barcelona han volgut expressar la seva solidaritat i agraïment al club blaugrana i han enviat a través de diferents missatges de vídeo els seus ànims als aficionats d’arreu del món que s’han vist afectats per la crisi que està provocant la transmissió del coronavirus. D’aquesta manera, els seguidors xinesos han volgut respondre al suport mostrat pel Barça al poble xinès a través de l’acció Stronger Together (“Units som més forts”), impulsada al mes de febrer passat quan el focus de la pandèmia es trobava al país asiàtic. Una acció que va tenir com a escenari el Camp Nou, abans del partit de Lliga contra el Getafe, que va comptar amb la complicitat dels jugadors dels dos equips i com a protagonistes els nens i nenes de la penya Dracs Units Xinesos. 

El 15 de febrer passat, el Barça va llançar un missatge de solidaritat i en contra de l’estigmatització i dels casos de discriminació que va patir la població xinesa després de l’aparició del virus. Amb aquest objectiu, abans del partit contra el Getafe es va desplegar una lona al centre del camp amb el lema Stronger Together, mentre que els jugadors d’ambdós equips van saltar al terreny de joc acompanyats pels nens i nenes de la Penya Dracs Units Xinesos que lluïen una samarreta, on a més de Stronger Together es llegia 中国加, que significa “Ànims, Xina”. L’acció es va complementar, a més, amb l’enviament d’aquestes samarretes a aficionats xinesos de diferents col·lectius i ara aquests aficionats han respost enviant el seu suport a través dels seus canals socials xinesos. 

Aficionats blaugrana de diferents col·lectius 

Ha estat ara, quan la Xina comença a mostrar signes positius d’estabilització i de contenció del virus, que aquests aficionats han pogut expressar la seva proximitat i els seus ànims a la població més afectada per l’avenç de la pandèmia. Entre ells, el personal mèdic que ha lluitat en primera línia contra el coronavirus a Wuhan, juntament amb periodistes, influencers, penyistes i jugadors de la Barça Academy. En aquesta línia, professionals mèdics com Zhong Yang o Chen Canayo donen les gràcies en els seus missatges “a la família Barça per encoratjar la població xinesa” i expressen el seu desig que “tant els jugadors com els aficionats de tot el món es mantinguin allunyats del virus”.  Així mateix,  Fu Sigi, que va treballar per combatre l’emergència sanitària a Wuhan llança un missatge d’esperança: “Junts superarem aquesta situació”. També l’influencer resident a Wuhan, Zhang Yue, posa de manifest el seu desig que “tot i la distància aquest vídeo sigui capaç de transmetre coratge i força”. 

D’altra banda, els nens i l’staff de les Barça Academy localitzades a la Xina també han volgut expressar el seu suport sota el crit de ‘Força Barça’, mentre que els jugadors de l’Academy de  Qingdao, la més antiga de les escoles del FC Barcelona al país asiàtic i que des del gener passat està tancada a causa del coronavirus, han enviat els seus desigs de millora i d’esperança a través dels seus dibuixos, animant la gent a quedar-se a casa per combatre l’avenç de la pandèmia.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut