La recomanació del dia: 2009, l'any del Sextet

La recomanació del dia: 2009, l'any del Sextet

Recuperem el documental que repassa l'any en què el FC Barcelona va assolir els sis títols possibles

Copa del Rei, Lliga, Champions, Supercopa d’Espanya, Supercopa d’Europa i, per culminar-ho, el Mundial de Clubs. D’aquest darrer, guanyat a Abu Dhabi, el passat desembre es van complir 10 anys. O, dit d’una altra manera: a finals del 2019 es va complir una dècada des que el Barça va aixecar els sis títols possibles en un any natural, una fita que mai cap altre equip ha aconseguit.

En motiu d’aquesta efemèride tan important, el FC Barcelona va emetre un documental on es repassa aquell 2009 amb la veu dels protagonistes. 20 minuts de gran record, en què es poden tornar a veure les millors imatges, els gols decisius i l’eufòria de les celebracions.

La conquesta de la Copa del Rei, onze anys després de l’última, va ser el punt de partida. Després arribaria la 19a Lliga de la història del Club; la Champions de Roma 2009; la Supercopa d’Espanya guanyada contra l’Athletic Club; la Supercopa d’Europa contra el Xakhtar Donetsk, amb el gol de Pedro a la pròrroga; i la final del Mundial de Clubs contra l’Estudiantes de la Plata, que Messi va acabar decidint amb un gol amb el pit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut