La recomanació del dia: La final de la Champions de Roma 2009

La recomanació del dia: La final de la Champions de Roma 2009

Reviu íntegrament la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i el Manchester United, amb gols d'Eto'o i Messi

El 27 de maig del 2009, el FC Barcelona va tornar a fer història i va poder aixecar la tercera Champions de la història del Club. Els homes llavors entrenats per Pep Guardiola arribaven després de guanyar la Copa i la Lliga i amb opcions d'assolir el primer triplet blaugrana. I en la final, contra el Manchester United, els blaugranes van fer bons els gols d'Eto'o i de Messi per sumar el tercer títol de la temporada, la tan esperada Lliga de Campions.

Samuel Eto'o va marcar molt d'hora, al minut 10 de partit, després d'una passada d'Iniesta. Però no va ser fins al tram final quan el Barça va poder sentenciar. I ho va fer Leo Messi, amb un cop de cap que ja passarà a la història (min 70) i que es recordarà per la mítica imatge de l'argentí amb la seva bota a la mà, després de perdre-la en l'acció del 2-0. 

27-05-09 MESSI ALEGRIA 03
Leo Messi va perdre la bota després de fer el cop de cap que va significar el 2-0 a Roma 2009

Un títol que coronava els blaugrana com el millor equip d'Europa i que va ser vital per poder assolir, posteriorment en aquell 2009, el Sextet: Copa, Lliga, Champions, Supercopa d'Europa, Supercopa d'Espanya i Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut