Una unitat pediàtrica a la seu de la PB Sant Andreu de la Barca

Una unitat pediàtrica a la seu de la PB Sant Andreu de la Barca

Infermeres, penyistes i el regidor d’esports han netejat i desinfectat el local adequadament

Des que va començar el confinament, ara ja fa 11 dies, entre el tsunami informatiu de nous casos i símptomes, també apareixen bones notícies. Ens arriben accions solidàries, com el donatiu de mascaretes o els sanitaris treballant voluntàriament allà on se’ls necessita, així com aquelles accions que animen als ciutadans a quedar-se a casa, que apropen la cultura i la música al sofà de tothom o que impulsen “challenges” per mantenir-nos distrets entre les nostres quatre parets. En aquest sentit, les penyes barcelonistes, sempre conscients de l’actualitat que ens envolta i sempre implicades socialment al territori on operen, no se’n podien quedar al marge.

És per això que la Penya Barcelonista de Sant Andreu de la Barca ha cedit les seves instal·lacions a l’Ajuntament perquè s’utilitzin, temporalment, com a nova unitat pediàtrica de Sant Andreu. Així, tots els nens i nenes que necessitin atenció mèdica podran accedir a ella sense haver de passar per les instal·lacions sanitàries dels Centres d’Atenció Primària o els Hospitals, desbordats ara mateix.

Precisament, ahir al matí es van reunir a la seu social de la penya diverses infermeres, el regidor d’esports del municipi, Lluis Oulego, i un grup de penyistes per netejar i desinfectar tot l’espai adequant-lo per emplaçar-hi les instal·lacions sanitàries que avui ja estan plenament operatives. Encapçalats pel lema “som més que una penya”, els penyistes es mostren molt orgullosos d’aquesta iniciativa i esperen que serveixi per a totes aquelles famílies que ara més que mai necessiten ajuda desinteressada i solidària, trobant-se sota unes condicions d’extrema excepcionalitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut