Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui telemàticament en sessió ordinària, ha tractat sobre les afectacions que la crisi del coronavirus està provocant en la seva activitat regular

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui telemàticament en sessió ordinària, ha tractat sobre les afectacions que la crisi del coronavirus està provocant en la seva activitat regular.

La Junta ha posat èmfasi en la importància d’haver pres les mesures preventives necessàries, anant més enllà, fins i tot, de les recomanacions i ordres que, posteriorment, es van efectuar des de les diverses autoritats, sempre amb l’objectiu d’evitar al màxim el contagi de la malaltia i de protegir la salut de tot el personal, esportiu i no esportiu, de l’Entitat.

De fet, des del primer moment el Club es va posar al servei de les autoritats sanitàries per complir i fer complir totes les indicacions que ens fessin arribar, i així ho hem fet fins ara.

És evident que aquesta crisi té un impacte molt negatiu en tota la indústria del futbol i de l’esport en general, i que el Club té l’obligació d’estar a punt per afrontar tots els escenaris possibles. Per això avui la Junta Directiva, en exercici de la seva responsabilitat, ha analitzat la situació i ha fet una primera aproximació a diferents escenaris i a possibles mesures que cal prendre amb l’objectiu de minimitzar totes les afectacions econòmiques.

El Club està en contacte permanent amb els grans clubs europeus, a través de l’ECA i de l'LFP, així com amb les Lligues i les federacions de la resta d’esports professionals i amateurs, per compartir aquesta anàlisi, i les possibles mesures que s’han d’aplicar. En aquest sentit, considera positiu que la UEFA i la CONMEBOL hagin pres la decisió d’ajornar un any l’Eurocopa i la Copa Amèrica, en benefici del criteri de fer possible la finalització de totes les competicions de clubs.

D’altra banda, conscient que estem en un moment crític de l’emergència, la Junta torna a fer una crida a tota la gent del Barça i, per extensió, a tota la ciutadania, perquè es quedi a casa. Ara mateix el més important és garantir la salut de la gent, i per això quedar-se a casa no és una opció, és una obligació. En aquest sentit, la Junta vol expressar el seu agraïment als tècnics i esportistes del Club que aquests dies han donat suport, mitjançant les seves accions, a la campanya de conscienciació, demanant a tothom de quedar-se a casa.

Finalment, la Junta vol també enviar tot el seu suport a les persones que estan patint aquest contagi i les seves conseqüències, i transmetre un agraïment explícit als treballadors i treballadores que garanteixen el subministrament de tots els serveis bàsics i, especialment, a tots els professionals sanitaris de la xarxa assistencial que, posant en risc la seva salut, treballen incansablement per protegir la del conjunt de la ciutadania.

Barcelona, 20 de març del 2020

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut