Els jugadors, amb un pla de treball individualitzat

Els jugadors, amb un pla de treball individualitzat

Els jugadors del primer equip estaran en contacte permanent amb els tècnics per tal de supervisar el treball realitzat

Aquest divendres els jugadors van rebre una xerrada a la Ciutat Esportiva per part del Dr. Jaume Padrós, president del Col·legi de Metges de Barcelona i cap de salut laboral del Club, i del Dr. Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia del Clínic en la qual se'ls va informar sobre la situació actual derivada del Covid-19 i se’ls va aconsellar com calia actuar. Posteriorment van marxar cap a casa amb unes pautes de treball per als propers dies. Aquestes pautes són individualitzades per a cada jugador i seran supervisades pels preparadors físics del primer equip.

Els tècnics estaran en contacte permanent amb els jugadors per tal de supervisar el treball realitzat. Aquests entrenaments a casa dels jugadors estaran adaptats a les condicions i l’espai del que disposi cadascú a casa seva per obtenir un resultat més òptim. De moment, aquest treball està pautat per als propers 7 dies i s’anirà renovant fins a la tornada als entrenaments de grup, que encara no està fixada.

Pla nutricional

A banda del treball físic, els jugadors seguiran amb les pautes nutricionals que ja han mantingut durant la temporada. Cada futbolista ha anat seguint un pla individualitzat durant aquest curs i en els propers dies podrà fer les consultes necessàries amb els Serveis Mèdics, en cas de qualsevol dubte.

*Imatge d'arxiu de Leo Messi entrenant-se al gimnàs de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut