L’handbol queda suspès durant 15 dies

L’handbol queda suspès durant 15 dies

La mesura, presa a causa de la situació generada per la transmissió del coronavirus, afecta a les dues properes jornades de la Lliga Sacyr ASOBAL i a les competicions dels equips no professionals, que aturaran la seva activitat

L’ASOBAL, la RFEBM i la Federació Catalana d’Handbol han comunicat aquest dimecres que totes les competicions d’handbol queden suspeses durant els propers 15 dies. La mesura ha estat presa a causa de la situació generada per la transmissió del coronavirus, i afecta a les dues properes jornades de la Lliga Sacyr ASOBAL i de la Divisió d’Honor Plata, a més de tots els partits dels equips formatius.

Davant d’aquesta mesura, el Club ha decidit aturar l’activitat esportiva de tots els equips d’handbol durant aquest període, excepte els entrenaments del primer equip.

Quant al primer equip, la suspensió temporal afecta a les jornades 20 i 21 de la Lliga Sacyr ASOBAL, que havia d’enfrontar al Barça amb el Fraikin Granollers (divendres 13) i amb el Quabit Guadalajara (dimarts 17). Totes dues jornades seran situades en dues dates disponibles en el calendari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut