El Barça – Guadalajara, a porta tancada

El Barça – Guadalajara, a porta tancada

El proper partit dels de Xavi Pascual al Palau Blaugrana (dimarts 17, 19:00 h) es disputarà sense públic atesa la situació generada per la transmissió del coronavirus

El calendari Barça d’handbol també patirà les conseqüències de la situació generada per la transmissió del coronavirus, i disputarà els seus propers partits a porta tancada. Davant les recomanacions preventives de les autoritats sanitàries competents, el conjunt blaugrana disputarà els dos propers partits de la Lliga Sacyr ASOBAL sense públic, un d’ells al Palau Blaugrana.

Els dos partits afectats són els corresponents a les jornades 20 i 21 de la competició domèstica. Aquest divendres, a les 19:00 h, els blaugranes jugaran el derbi contra el Fraikin Granollers al Palau d’Esports de la capital vallesana sense públic. De la mateixa manera, el duel del dimarts 17 (19:00 h) a casa contra el Quabit Guadalajara també serà a porta tancada, només amb el personal imprescindible per a la celebració del partit.

Quant a les entrades ja adquirides pels aficionats, el Club retornarà els imports corresponents als compradors afectats per aquesta mesura.

A més, tota l'activitat dels equips formatius del Barça d'handbol també es desenvoluparà a porta tancada durant els propers 15 dies. Així, els entrenaments i els partits al pavelló de la Ciutat Esportiva Joan Gamper se celebraran sense públic, i només amb el personal necessari per al seu funcionament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut