Messi, màxim golejador de les cinc grans Lligues

Messi, màxim golejador de les cinc grans Lligues

L’argentí supera en un gol Cristiano Ronaldo i recupera la posició capdavantera després del seu gol contra la Reial Societat

El gol de penal de Lionel Messi contra la Reial Societat ha valgut tres punts... i també una nova fita per a l’argentí. El 10 blaugrana suma ara 438 gols a la competició de Lliga i recupera la primera posició històrica com a màxim golejador a les cinc grans Lligues europees, superant en un el portuguès Cristiano Ronaldo (437).

El futbolista argentí, flamant MVP de la Lliga del mes de febrer, liderava aquesta taula fins al 25 de gener passat, quan Cristiano Ronaldo va prendre-li aquesta primera posició amb un gol contra el Nàpols. Ara, sis setmanes després, Messi ha recuperat la posició capdavantera amb un gol decisiu des dels onze metres. Per darrere de tots dos, molt allunyats, queden els històrics Jimmy Greaves (366), Gerd Müller (365) i Steve Bloomer (314).

16 gols contra la Reial Societat

Amb aquesta diana, Messi ja ha participat en 25 gols en 24 partits contra la Reial Societat. Suma 16 gols i nou assistències contra el conjunt basc, al qual encara no havia batut amb Imanol Alguacil a la banqueta.

De fet, Messi és el jugador de tota la Lliga que més punts assegura per al seu equip. Amb la seva diana contra la Reial Societat, Messi ja ha donat 25 punts al Barça, gràcies als 31 gols –entre gols i assistències– en què ha participat aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut