Maria Teixidor participa en el col·loqui

Maria Teixidor participa en el col·loqui "Penyes en Femení”

La Federació de Penyes del Barcelonès Est acull un acte de debat sobre el paper de la dona en l'esport, en la direcció de clubs i en l'àmbit penyístic.

La secretària de la Junta Directiva i presidenta del grup Edelmira Calvetó, Maria Teixidor, ha participat aquest dijous passat en un col·loqui que, sota el nom “Penyes en femení” ha tingut lloc al local de la Federació de Penyes del Barcelonès Est, organitzadora de l’acte.

Al costat de Maria Teixidor, han participat en el col·loqui Carme Nieto, exjugadora i membre de l’Agrupació Barça Jugadors, Marta Galimany, atleta del FC Barcelona que estarà a la Marató dels Jocs Olímpics de Tòquio, i Cristina Fàbregas, presidenta de la Penya Barcelonista de Sallent i membre del Grup Edelmira Calvetó, que treballa per recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista i que porta el nom de la primera sòcia del Barça.

L’acte ha estat moderat per la periodista de TV3 Miriam Riau, que ha estat l’encarregada de tractar amb les ponents diferents temes relacionats amb la participació de la dona en els àmbits esportius, directius i penyístics. Posteriorment s’ha iniciat un torn obert de preguntes entre un públic format majoritàriament per dones penyistes i altres aficionats, que ha completat aquesta jornada celebrada com a avançament del Dia Internacional de les Dones del proper diumenge 8 de març.


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut