Empat trepidant del filial

Empat trepidant del filial

Cap de setmana profitós per als cinc equips femenins del futbol formatiu

Després d’una aturada per Carnestoltes, tots els equips femenins de base del Barça van tornar a competir de nou, oferint bones prestacions. Aquest ha estat el balanç:

Oviedo Moderno – Barça B (2-2)
Un punt va esgarrapar el filial davant d’un rival de la zona mitjana, en un matx molt competit. Va voler imposar el seu joc associatiu des del principi i, en una bona primera meitat de les de Jordi Ventura, es va avançar al minut 22 per mitjà de Bruna Vilamala, amb un gol preciós des del vèrtex de l’àrea. Tot i això, les asturianes van poder empatar a la mitja hora i a la represa, gràcies a la seva intensitat, capgiraven el marcador. Malgrat el cop, les culers no es van rendir i van igualar de nou el resultat gràcies a Arola Aparicio, que va aprofitar una falta d’entesa de la defensa local. Va poder sentenciar Carla Armengol posteriorment, però el seu xut es va estavellar al pal. Amb el punt, vibrant, el Barça B es manté en una meritòria tercera posició en el grup nord de la Reto Iberdrola.

Juvenil-Cadet – Mercantil (15-0)
El duel entre el líder i el cuer de la Lliga Preferent es va saldar amb una golejada a la Ciutat Esportiva. Els gols van caure pel seu propi pes des del minut 2: Claudia Riumallo (6), Esther Laborde (4), Alba Caño (2), Magalí Capdevila, Laia Martret i Nina Pou van ser les anotadores.

Ciudad Cooperativa – Infantil (0-10)
També es va mostrar molt superior l’Infantil a Sant Boi. El conjunt dirigit per Jesús López va decantar la balança a la segona meitat del matx. Van marcar Ainara Muñoz (3), Lorena Cubo (2), Celia Segura (2), Mònica Fernández, Gisela Roncero i Andrea Cano. L’equip segueix líder a la Segona Divisió Infantil masculina, amb dos punts més que el Terlenka.

Aleví E – Vinyets Molí Vell (7-1)
La tercera pluja de gols del cap de setmana la van protagonitzar les de Pablo Álvarez. També des de bon començament van prémer l’accelerador i no van deixar opció al rival. Júlia Sánchez (2), Abril Puigsech (2), Kautar Azraf, Bea Pérez i Carlota Martins van ser les realitzadores del segon de l’emocionant grup 4 de la Segona Divisió Aleví masculina.

Aleví F – Santboià (0-6)
L’altra cara de la moneda la van viure les més menudes. Visitava la Ciutat Esportiva un dels equips més potents de la Tercera Divisió Aleví masculina i, malgrat la inferioritat física i la rotunditat del resultat, les de Jaume Comellas van competir i van poder seguir amb el seu procés d’aprenentatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut