Berlin, primera parada de la setmana

Berlin, primera parada de la setmana

Els de Pesic disputen el primer dels tres partits d’aquesta setmana a la pista d’un ALBA sempre complicat

El Barça visita aquest dimecres, a les 20h i en directe per DAZN, l’Alba de Berlín en la que serà la 27a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que ocupen la tercera posició de la taula, empatats amb el Madrid (20-6), van assegurar el Playoff i el pròxim repte dels de Pesic és acabar entre els quatre primers per tenir el factor pista en l’eliminatòria de quarts.

El rival

Compta amb un equip que combina la joventut a l'equip i l’experiència d’Aíto a la banqueta. El seu màxim anotador és Rokas Giedratis amb 13,8 punts, mentre que el jugador més valorat és Luke Sikma gràcies als seus 9,7 punts, 6,3 rebots i 4,5 assistències per partit. Tampoc cal oblidar homes com l’exblaugrana Eriksson, que anota 11 punts per partit amb 46% d’encert des del triple, així com Hermannsson (10,9 punts), Nnoko (8,8 punts), Giffey (8,6) o el base Siva (9,3 punts i 5,2 assistències).

El Barça

Afrontarà tres partits aquesta setmana contra l’Alba (4/3, 20h), el Bayern de Munic al Palau (6/3, 21h) i el Movistar Estudiantes a Madrid (8/3, 18:30h) en un mes de març en el que resten 10 partits per jugar, sis d’ells a casa. Així doncs, els blaugranes tenen al davant un mes en el qual el principal repte serà seguir amb la bona línia a Europa i també a la Lliga Endesa, on el Barça és líder el solitari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut