Tocarà remuntar

Tocarà remuntar

El Barça cau a Puigcerdà i haurà de guanyar dissabte per forçar el tercer partit de diumenge

El Barça Hockey Gel va caure a Puigcerdà per 4-2 en el primer partit de la eliminatòria de semifinals de la LNHH. Ara, els de la capital catalana estan obligats a guanyar aquest dissabte si volen mantenir les opcions de ser a la final de la lliga.

Sorpresa a Puigcerdà

El primer partit es va complicar per a un Barça lluny de la seva millor versió. Tot i el gol inicial d’Oriol Rubio -el pitxitxi de la LNHH amb 24 dianes-, els locals van poder capgirar el marcador i situar el 2-1, abans del primer descans.

Després d’un segon període en el qual els locals van ampliar la seva diferència amb el tercer, la reacció dels més veterans de l’equip no va ser suficient per poder recuperar la davantera. Amb el 4-1, el conjunt de Marcus Fajardo va recuperar el seu millor joc, però, tot i la multitud d’ocasions, els blaugrana van acabar caient per 4-2.

Obligats a guanyar

D’aquesta manera, el conjunt culer es veurà obligat a guanyar el segon partit, el qual es disputarà dissabte a les 14.30h, al Palau de Gel.

Cal recordar, que aquesta temporada el Barça no sap que és perdre un derbi com a local. De fet, els blaugrana han sumat tres victòries contundents davant l’equip de la Cerdanya, per 11-4 i 5-1.

En cas que el Barça guanyi el segon duel, el tercer partit es disputaria el mateix diumenge, també al Palau de Gel (14.30h) -ambdós partits seran amb entrada gratuïta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut