Oriola - Barça B: Es resisteix el gol (0-0)

Oriola - Barça B: Es resisteix el gol (0-0)

El filial blaugrana suma el segon empat sense veure porta de manera consecutiva i tanca la jornada amb 46 punts

No ha pogut ser. El Barça B suma el segon empat 0-0 consecutiu, després de tancar el partit contra l'Oriola sense gols. Els blaugranes, tot i jugar contra deu l'última mitja hora, ha tingut nombroses ocasions per perforar la porteria rival, però el gol s'ha acabat resistint. D'aquesta manera, els de Garcia Pimienta tanquen la 27a jornada amb 46 punts, a quatre del Castelló, que és el líder amb 50.

Els blaugranes han avisat primer amb dos xuts des de fora de l'àrea, obra del juvenil Ilaix Moriba i del lateral Guillem Jaime. Sense abaixar el ritme, el filial han continuat intentant trobar les pessigolles dels locals i Riqui Puig ha filtrat una passada entre línies, però la defensa local ha desviat el xut de Rei Manaj.  L'Oriola ha gaudit de les millors ocasions en el tram final del primer temps, amb una centrada perillosa, rebutjada per Cuenca i, sobretot, amb el xut de Chechu Flores a la mitja volta que s'ha estavellat al travesser.

L'Oriola juga amb deu l'última mitja hora

El ritme de partit ha posat una marxa més en la represa. Quan només s'havien disputat cinc minuts del segon temps, una rematada de cap de Rei Manaj a la sortida d'un córner ha marxat fregant el pal. L'Oriola ha hagut de disputar la darrera mitja hora de partit amb un jugador menys, a causa de la doble amonestació a Luis Gilabert. Els de Garcia Pimienta han dominat la resta del partit, però el gol no ha arribat. El juvenil Gerard ha pogut inaugurar el marcador en dues ocasions, però la sort no ha estat de cara al blaugrana. 

En el temps afegit, s'han viscut quatre minuts trepidants. Iñaki Peña ha salvat el filial amb una espectacular aturada a la sortida d'un córner. Encara en el temps afegit, Monchu Araujo han pogut anotar el gol de la victòria, però totes dues aproximacions han marxat fregant el pal i s'ha tancat el partit amb el mateix resultat que ha començat: 0-0. El proper partit del filial blaugrana serà a l'Estadi Johan Cruyff contra el Llagostera, el diumenge 8 de març (18.00 hores).

FITXA DEL PARTIT

Oriola, 0
Barça B, 0

Oriola: Marcos Morales, Pina, Migue Marín, Rodri, Badal, Brian (José Carlos, min 62), Solano (Pitu, min 80), Luis Gilabert, Chechu Flores, Pedro Inglés, Olmedo.

Barça B: Iñaki Peña, J. Cuenca, Guillem, Riqui Puig (Chumi, min 90), Monchu, Araujo, Akieme, Reis (Nils, min 87), R. Manaj, Ilaix (Jandro, min 75), Gerard.

Àrbitre: Manuel González del Campo López. Ha expulsat amb doble targeta groga el local Luis Gilabert i ha amonestat amb targeta groga els locals Badal i Pedro Inglés i el blaugrana Rei Manaj.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut