Els convocats per al Clàssic
Ofert per

Els convocats per al Clàssic

Quique Setién ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar la 26a jornada de Lliga al Santiago Bernabéu (21 hores). Jordi Alba ha rebut l'alta mèdica

Tot per decidir en aquesta Lliga i arriba una nova prova per als homes de Quique Setién. El Clàssic pot eixamplar les diferències a la classificació o reduir-les i ajustar-la encara més. Per a aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Setién ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats. 

Per a aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els futbolistes següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Arthur, Messi, Neto, Lenglet, Griezmann, Jordi Alba, Braithwaite, F. De Jong, Vidal, Umtiti, Junior, Collado i Ansu Fati. Són baixa per lesió Suárez i O. Dembélé.

Última sessió a la Ciutat Esportiva i Jordi Alba ha rebut l'alta mèdica 

Aquest dissabte l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Reial Madrid. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova, on Jordi Alba s'ha entrenat amb el grup. També hi eren Morer, R. Araujo, Matheus, Collado i Ansu Fati, del Barça B. En acabar la sessió d’entrenament, el lateral esquerre Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i ha entrat a la convocatòria per viatjar cap a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut