Luis Suárez:

Luis Suárez: "Treballo cada dia per recuperar-me aviat"

En una entrevista a RAC1, el davanter uruguaià del FC Barcelona fa balanç de diversos temes de l'actualitat

Luis Suárez continua recuperant-se de la intervenció a la qual es va haver de sotmetre per superar una lesió al menisc extern del genoll dret. L'uruguaià, però, es mostra optimista i explica, en una entrevista a RAC1, que la seva recuperació va per bon camí. De fet, espera "retallar terminis", respecte als quatre mesos inicials i recalca que "treballo cada dia en la recuperació".

Però, a banda d'això, el davanter blaugrana ha parlat d'altres temes d'actualitat, com el Clàssic, el fitxatge de Braithwaite o el seu sentiment pel Barça. Repassem les declaracions més destacades d'aquesta entrevista:

Sobre la lesió

"És difícil estar en la situació de les lesions, has d'estar molt fort psicològicament, però des del primer moment estava preparat. Era el millor que podia fer, estava molt desgastat. La millor decisió va ser aquesta".

"En operar-me, el doctor va veure que tenia una mica més del que s'esperava. Quan em va dir quatre mesos, em vaig ensorrar perquè no m'ho esperava, però de seguida vaig canviar el xip. Vull demostrar que no són quatre mesos. Segur que serà menys, estic cada dia treballant des que vaig començar la recuperació. Quan veig els partits de l'equip, més ganes tinc de tornar".

El Clàssic del Bernabéu

"El Madrid com més ha rebut, més ha sabut respondre. El Clàssic és un partit ideal per a ells per respondre de la millor manera. Però saben l'equip que tindran al davant i nosaltres sabem colpejar, i més al Bernabéu".

"En quinze dies tot canvia, el futbol és un canvi constant però estem acostumats a conviure amb això. Diumenge podem donar un bonic cop, però no seria definitiu".

mini_MAD-Santi-18122019_pic_sgv_0405

El fitxatge de Braithwaite

"En Martin sorprendrà. Té un bon currículum també amb la selecció i era el millor jugador que tenia el Leganés, i ara amb els jugadors d'aquí demostrarà el seu potencial com va fer l'altre dia".

Sobre la seva vinculació al Barça

"Estic molt feliç aquí i la meva família també, estic al Club que sempre he volgut estar i em sento útil per a l'equip. El Club sap la meva predisposició per renovar, jo vull seguir".

"Al Barça sempre li estaré agraït. Em van voler fitxar igualment, tot i el que va passar amb Chielllini al Mundial, i jo sempre li estaré agraït, al Club".

mini_FCBarcelona-Alabs4-1J18Lliga1aDivisi20192020_pic_2019-12-21barcelona-alaves68
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut