Piqué: “El Nàpols es creix contra equips grans”

Piqué: “El Nàpols es creix contra equips grans”

El central blaugrana també ha declarat en la roda de premsa prèvia a l'anada dels vuitens de la Champions que “volem mantenir la línia ascendent, ens dona confiança”

Centrat en el Nàpols. Gerard Piqué, en la roda de premsa prèvia als vuitens de final de la Champions League, ha virat les seves paraules cap a l’elenc del sud d’Itàlia. “El Nàpols ha millorat en els últims partits. Contra els equips grans es creix i treu bons resultats; ha guanyat la Juventus i el Liverpool. Té molt bons jugadors com Insigne, Mertens o Milik”, ha declarat. En conseqüència, tal com ha explicat, el Barça haurà “d’estar alerta per no tenir cap ensurt”.  

Més enllà de la concentració, el central català ha exterioritzat les intencions sobre el verd de San Paolo. “Posarem el nostre joc, tenir la pilota, per a generar oportunitats i obtenir un resultat positiu de cara al partit de tornada”, ha remarcat. Una filosofia blaugrana que, en paraules del mateix Gerard Piqué, serà l’argument per aconseguir anotar.

Un tram de temporada decisiu

Després de la Champions, la Lliga contra el Madrid: “Cada partit marca el següent. Fer un bon matx contra el Nàpols ens ajudarà a afrontar el Clàssic amb més tranquil·litat i confiança”. D’aquesta manera, arrenca un tram significatiu. “És una setmana important, també pel Madrid-Barça. Durant aquests dies volem seguir la línia ascendent per a créixer com a equip. Ens dona confiança”, ha afegit.

San Paolo, territori Maradona

El tercer capità barcelonista també ha definit la zona de les ribes del Vesuvi: “Venir a un estadi tan històric sempre és diferent. Quan ets futbolista t’agrada provar experiències noves, com aquesta”. Una localització que exalça la figura de Diego Armando Maradona. “Maradona va donar molt a aquest esport. Serà recordat per sempre. Però he viscut de prop a Messi, i em quedo amb la regularitat i la seva màgia diària”, ha dit Piqué. Un futbolista, però, que ha restat magnitud al passat i s’ha centrat a remarcar futur més pròxim: el Nàpols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut