Adolfo marca el ritme

Adolfo marca el ritme

El de Santa Coloma va fer un hat-trick de rècord en només 84 segons en els instants finals del partit i ja suma 23 gols a la lliga

Adolfo Fernández ha agafat el relleu golejador del lesionat Ferrao al Barça. Amb el rapidíssim hat-trick contra el Córdoba Patrimonio, el de Santa Coloma ja suma 23 gols a la lliga, només un menys que el pitxitxi Chino, i iguala el seu millor registre amb el Barça a la competició domèstica (23 gols en la temporada 2016/17).

En total, Adolfo suma 25 gols aquesta temporada -23 a la lliga i 2 més a la Champions- i està a només dos gols dels 27 que va fer la temporada passada, quan encara falten quatre mesos de competició. El seu rècord absolut són els 32 que va marcar la temporada 2015/16 a la lliga amb el Marfil Santa Coloma.

Registes de rècord

De l’exhibició d’Adolfo contra el Córdoba Patrimonio, cal destacar dues dades:

  • Hat-trick en 84 segons: un registre de rècord que només té un precedent recent. Ferrao va marcar un hat-trick encara més ràpid la temporada 2014/15. Tres gols en 73 segons contra Santiago Futsal el 27 de novembre del 2014.
  •  El rei de la inferioritat: Adolfo és letal en la defensa del 5x4. Dels 21 gols que ha marcat aquesta temporada el Barça en la defensa del joc de cinc, gairebé la meitat, un total de deu, són obra d’Adolfo.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut