Ter Stegen: “Esperem poder tornar de Nàpols amb un bon resultat”

Ter Stegen: “Esperem poder tornar de Nàpols amb un bon resultat”

El porter blaugrana analitza l’exigent setmana de l’equip amb l’enfrontament de Champions i el Clàssic a la Lliga

En una entrevista exclusiva per a Barça TV, Ter Stegen repassa l’actualitat del club blaugrana: l’enfrontament dels vuitens de final de la Champions League contra el Nàpols, el Clàssic a la Lliga contra el Reial Madrid, les arribades de Quique Setién i de Martin Braithwaite, la seva recent paternitat...

Arriba la Champions amb el Nàpols com a rival

“A tots nosaltres ens fa molta il·lusió jugar allà. Durant els últims anys, el Nàpols sempre ha fet un bon paper. Sabem que serà un partit molt complicat, però analitzarem bé al rival. Esperem poder treure un bon resultat de Nàpols per tenir oportunitats de passar l’eliminatòria”.

Sense descans, torna un altre Clàssic

“En els últims anys, fora de casa hem tingut més sort; a la Copa del Rei, per exemple. Volem jugar el nostre futbol, mantenir la nostra filosofia a tot arreu. L’objectiu és aconseguir la victòria en un camp molt difícil”.

mini_FCBarcelona-RealMadridCF0-0J10Lliga1aDivisi20192020_pic_2019-12-18barcelona-madrid66
Ter Stegen durant el Clàssic d'aquesta temporada al Camp Nou

L’arribada de Quique Setién a la banqueta

“A poc a poc anem fent el que ens demana. Té una filosofia que respectem i volem jugar tal com ell vol. No és fàcil fer un canvi així a mitja temporada perquè t’has d’adaptar ràpidament, sense pretemporada. Anem pel bon camí, l’evolució és la que estem demostrant i els resultats estan sent bons”.

Jugar la pilota des del darrere

“És el que ens demana el míster: que juguin més amb mi. Volem aprofitar aquesta superioritat per avançar més la pilota. Jo sempre estic content quan tinc la pilota, ja sigui amb els peus o amb les mans”.

mini_Entrenament23012020_pic_2020-01-23entreno95
Ter Stegen participant en un rondo sota la mirada de Quique Setién

Més pólvora a la davantera amb Braithwaite

“No acostumo a fixar-me només en un jugador, però està clar que té molta qualitat. Els tècnics han pres aquesta decisió per ajudar l’equip i estic convençut que han fet un bon treball. El Martin ens ajudarà molt”.

La recent paternitat

“El petit és preciós i nosaltres gaudim molt amb ell. Al principi anàvem una mica cansats, perquè és una situació molt diferent i cal adaptar-s’hi. Ara ja dorm moltes més hores seguides i quan es lleva al matí amb un somriure, ja t’oblides de tot”.

Barcelona, la seva ciutat

“És on viuen la meva dona i el meu fill. Ens sentim molt respectats amb la gent, ens tracten de meravella i gaudim al màxim d’estar aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut