Leo Messi, encara més pitxitxi

Leo Messi, encara més pitxitxi

Repassem les deu dades més destacades del partidàs de l’argentí contra l'Eibar

Enèsim partidàs de Messi. Una nova exhibició de l’argentí amb la samarreta del Barça que s’ha plasmat amb un pòquer de gols. Els quatre gols contra l’Eibar el mantenen al capdamunt de la classificació de màxims golejadors de la Lliga. A continuació, repassem les deu dades més destacades del 10 blaugrana:

- L’argentí és, encara, més líder de la classificació de màxims golejadors de la Lliga. Acumula 18 gols, cinc més que Benzema, segon classificat i set més que el tercer, un altre blaugrana: Luis Suárez.

- Amb aquestes quatre dianes, ja ha participat en 30 gols a la Lliga: 18 gols i 12 assistències. Sent, també, qui més assistències ha repartit en el campionat.

- Messi trenca la ratxa de quatre partits consecutius sense veure porta amb un pòquer de gols i ja en suma set en aquest 2020 en totes les competicions.

- El 10 amplia els seus registres contra Mendilibar i continua sent l’entrenador que més gols ha rebut de l’argentí (29).

- Manté la seva ratxa contra l'Eibar: ha vist porta en deu dels 11 partits disputats contra l’equip basc: 20 en total.

- A més, continua el seu idil·li amb el conjunt armero al Camp Nou, on sempre ha marcat: 12 gols en cinc partits.

- És el segon hat-trick més matiner de l’argentí (40 minuts). El més ràpid el va aconseguir l’any 2011 contra el Mallorca (5-0) en els primers 30 minuts.

- És el quart hat-trick que assoleix el 10 en la primera part: contra l’Arsenal el 2010, davant el Mallorca (2011), contra el València (2013) i, ara, amb l’Eibar com a rival (2020).

- El darrer pòquer de Messi va ser, precisament, contra l’Eibar, la temporada 2017/18 (6-1).

- És el setè pòquer de Messi amb la samarreta del Barça. Abans el va aconseguir contra l’Arsenal, el València, el Bayer Leverkusen, l’Espanyol, l’Osasuna i davant l’Eibar, en dues ocasions.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut