Triomf del Nàpols abans de rebre el Barça

El conjunt italià ha superat el Brescia (1-2) en la 25a jornada del Serie A, just abans d'enfrontar-se al conjunt culer a la Champions el proper dimarts

S'apropa la Champions. Els esperats vuitens de final de la Lliga de Campions ja van començar aquesta setmana, i el proper dimarts 25 de febrer serà el torn del FC Barcelona. Davant hi haurà el Nàpols de Gattuso, que arribarà al duel en bona forma després de vèncer al Brescia en la 25a jornada de la Serie A (1-2).

Els locals es van avançar als 26 minuts de joc amb un gol de Chancellor, però els napolitans van donar la volta al marcador a la segona meitat. Primer Insigne, de penal (minut 49), va ser l'encarregat d'igualar el duel, i només cinc minuts després, l'exjugador del Betis, Fabián Ruiz, va marcar l'1-2 definitiu per acabar donant-li els tres punts al conjunt visitant.

Amb aquest triomf, el Nàpols suma ja 36 punts i se situa 6è a la classificació de la Serie A, recuperant posicions europees.