Logronyo – Barça Femení (prèvia): El primer de tres, a Las Gaunas

Logronyo – Barça Femení (prèvia): El primer de tres, a Las Gaunas

12 h: El conjunt blaugrana afronta una nova fase de tres partits en vuit dies i el primer és un desplaçament exigent

Viu i invicte en les tres competicions que queden per decidir, el panorama del Barça Femení es torna a fer dens. I és que, abans de la propera aturada per seleccions, l’equip afrontarà tres partits en vuit dies: dissabte a Logronyo, dimecres a casa amb el Deportivo de Copa i diumenge 1 amb el Madrid CFF. Un nou repte per a un conjunt blaugrana que porta tota la temporada treballant per assumir amb garanties les exigències del calendari.

El Logronyo és una de les revelacions del campionat. En la seva segona temporada a l’elit del futbol estatal, mira cap amunt i ocupa una meritòria setena posició, gràcies a un notable inici de Lliga. L’adeu de la punta Barbra Banda durant el mercat d’hivern li va suposar la pèrdua d’una de les referents ofensives, però les de La Rioja han aconseguit mantenir el llistó.

Leila Ouahabi, amb l’alta mèdica, és la principal novetat en la convocatòria culer. Les altres 17 futbolistes desplaçades són Paños, Van der Gragt, Losada, J. Hermoso, Marta, Mariona, Hamraoui, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, A. Pereira, Crnogorčević, Candela, Oshoala, Martens i Codina. Les absències són María León, Graham, Carla, Pina i Gemma Font, per decisió tècnica, i Melanie i Falcón, per lesió.

Les valoracions de Lluís Cortés i Mariona Caldentey

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut