Així hem viscut la presentació de Braithwaite com a blaugrana

Així hem viscut la presentació de Braithwaite com a blaugrana

Durant tot aquest dijous hem seguit la jornada del danès com a nou jugador del Barça: l'arribada a l'aeroport, la roda de premsa al Camp Nou ...

Dia inoblidable per a Martin Braithwaite. El nou fitxatge del FC Barcelona ha viscut les seves primeres hores com a blaugrana. El danès ha passat la revisió mèdica, ha signat el seu nou contracte, a més de fer els primers tocs de pilota a la gespa del Camp Nou, lluir la samarreta del Barça en la sessió fotogràfica i comparèixer a la roda de premsa.

20.00 h: Finalitza la roda de premsa de Braithwaite. Aquest divendres viurà el seu primer entrenament com a jugador del Barça on coneixerà el seus nous companys, a més del seu nou entrenador, Quique Setién.

19.50 h: Braithwaite lloa el seu nou equip: "El Barça juga el millor futbol del món".

19.40h: Martin Braithwaite: "És tot un plaer, com a futbolista, arribar al millor club del món. M'he esforçat molt per arribar fins aquí i estic segur que arribaran grans èxits en el futur".

19.30 h: Todo a punto en la sala de prensa Ricard Maxenchs para empezar la rueda de prensa de Martin Braithwaite ante los periodistas acreditados.

19.10h: Temps pel Braithwaite més familiar. El danès ha fet unes passades de pilota amb dos dels seus fills sobre la gespa del temple blaugrana i s'ha fotografiat amb la seva parella.

19.05h: Ja ha saltat Braithwaite al Camp Nou. Tocs de pilota amb la cama dreta, amb l'esquerra, amb el cap... El danés ja llueix com a blaugrana davant de tots els fotògrafs.

18.55h: Tot llest a la gespa del Camp Nou per tal que Braithwaite llueixi per primer cop la samarreta blaugrana fent els clàssics tocs de pilota.

18.40 h: Ja ha mostrat als mitjans gràfics la seva nova samarreta amb el dorsal 19, acompanyat del president Josep Maria Bartomeu, del secretari tècnic de futbol professional, Eric Abidal i de l'adjunt a la secretaria tècnica de futbol professional, Ramon Planes.

18.35 h: El nou davanter es diposa a signar el seu nou contracte com a jugador del Barça: signa com a blaugrana per quatre temporades i mitja (fins el 30 de juny del 2024), amb una clàusula de 300 milions d'euros.

18.00 h: Braithwaite anuncia que lluirà el dorsal 19. Recordes quins altres blaugranes van portar aquest número estampat

17.15 h: La Ciutat Esportiva Joan Gamper ja ha conegut el nou fitxatge blaugrana. Martin Braithwaite realitza la revisió mèdica. 

15.22 h: Cal recordar que el nou jugador del Barça signarà contracte a les 18 hores i posteriorment es vestirà de blaugrana per primera vegada per dur a terme els habituals tocs de pilota al Camp Nou. Tot seguit, cap a les 19.15h, roda de premsa al Camp Nou. Es podrà seguir tota la presentació en directe aquí mateix, al web del Club.

14.35 h: "Espero marcar molts gols i guanyar molts títols al Barça", ha exterioritzat Braithwaite en les seves primeres paraules com a blaugrana. 

13.48 h: El nou atacant culer ja ha arribat a l'aeroport de Barcelona. I només aterrar s'ha posat una jaqueta del Barça per fer-se la primera foto com a blaugrana.

Braithwaite
A l'aeroport, la primera fotografia de blaugrana de el nou fitxatge

11.15 h: Es fa oficial la incorporació de Martin Braithwaite. D'aquesta manera, el davanter d'Esbjerg es converteix en el cinquè danès de la història del FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut