Quatre partits en 11 dies abans de la Copa

Quatre partits en 11 dies abans de la Copa

El Barça jugarà dos partits de Lliga (Bada Huesca i Recoletas Atl. Valladolid) i dos de Champions (Celje Pivovarna i Pick Szeged) abans d’afrontar la cita de Madrid

El Barça ha començat una nova setmana, en què torna a tenir un doble desplaçament de Lliga i Champìons. La següent, en canvi, serà de doble compromís al Palau Blaugrana. En total, el conjunt de Xavi Pascual disputarà quatre partits en 11 dies, just abans d’afrontar la cita de la Copa del Rei de Madrid (6-8 de març).

L’etapa començarà aquest dimecres amb la visita a la pista d’un Bada Huesca que, tot i ocupar l’última posició de la classificació, va sumar un empat a la complicada pista de l’Abanca Ademar León en la darrera jornada (26-26). Tres dies després, els blaugranes viatjaran a Eslovènia per enfrontar-se al Celje Pivovarna amb l’objectiu de mantenir la ratxa de victòries i conservar la primera posició del grup A.

La setmana següent començarà amb la visita al Palau del Recoletas Atl. Valladolid (dimarts 25, 19h), abans de disputar l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, contra el MOL-Pick Szeged (dissabte 29, 20h). En funció dels resultats que hi hagi el proper cap de setmana, aquell duel podria ser decisiu per determinar la primera posició del grup, que donarà el bitllet directe per als quarts de final.

Per a aquest tram de partits Xavi Pascual espera recuperar Luka Cindric, que va tornar de l'Europeu amb una miositis a la musculatura de la cama esquerra, i Aleix Gómez, amb una lesió fibril·lat al recte anterior de la cama dreta. Serien dues bones notícies que se sumarien a la reaparició de Casper Mortensen, que va tornar a jugar contra el PPD Zagreb després de més d'un any de lesió.

Tot això serà el preludi de la disputa de la Final a Vuit de la Copa del Rei, que aquest any torna a Madrid. La Caja Mágica serà l’escenari de la competició que es decidirà entre el divendres 6 i el diumenge 8 de març. El Barça va queda emparellat amb el Fraikin Granollers en els quarts de final, i buscarà revalidar un títol que ha guanyat les darreres sis edicions de forma consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut