Derbi català als quarts de la Copa del Rei

Derbi català als quarts de la Copa del Rei

El sorteig celebrat a Madrid ha ofert un enfrontament entre el Barça i el Fraikin Granollers; en cas de classificació, el rival en la semifinal seria l’Ademar de Lleó o el Logronyo La Rioja

 

Aquest divendres s’ha celebrat el sorteig de la fase final de la Copa del Rei d’handbol a la Caja de la Música de l’Ajuntament de Madrid. La competició es disputarà entre el divendres 6 i el diumenge 8 de març a la Caja Mágica. El Barça iniciava el sorteig com a cap de sèrie, i ha quedat emparellat en els quarts de final amb el Fraikin Granollers. Així doncs, els blaugranes començaran la competició amb un derbi català, encara amb l’horari per confirmar.

En cas de victòria blaugrana en els quarts, en les semifinals el rival sortiria de l’emparellament entre l’Abanca Ademar Lleó i el Logronyo La Rioja. A l’altra banda del quadre, els emparellaments són el Bidasoa Irun – BM Benidorm i l’Helvetia Anaitasuna – Liberbank Conca. Els blaugranes defensaran contra tots ells el títol que han aixecat en les darreres sis edicions de manera consecutiva.

El sorteig ha coincidit amb el final de l’entrenament del Barça previ al partit de Champions contra el PPD Zagreb. En acabar la sessió, Xavi Pascual ha valorat l’emparellament amb el Fraikin Granollers: “No és dels rivals més assequibles per a nosaltres. Sabem que els derbis i la rivalitat són un punt important. Tenen bons jugadors, s’han sabut refer i han començat bé la segona part de la temporada. Queden moltes setmanes i ens queda en l’horitzó, però tenim el màxim respecte per a un equip i un staff tècnic que porten molt temps treballant bé”.

Mentrestant, a Madrid, Aleix Gómez i el mànager de la secció David Barrufet han representat el Barça en el sorteig. En el moment de descobrir l’emparellament, tots dos han parlat sobre el rival. Aleix Gómez ha comentat que “serà una eliminatòria molt difícil i haurem de donar el nostre 100%”, mentre que David Barrufet ha afirmat: “Si hi ha un equip que ens coneix bé, és el Granollers. És un derbi català i això farà que la motivació sigui màxima en els dos equips”.

La Minicopa, sortejada

A banda de sortejar els emparellaments de la XLV Copa del Rei, a Madrid també s'ha sortejat el quadre de la Minicopa, en què participarà el Cadet A del Barça. El conjunt dirigit per Jordi Jodar ha anat a parar al grup B amb el Logronyo La Rioja, el Bidasoa Irun i el Benidorm. En el grup A hi ha el KH7 Granollers, l'Abanca Ademar Lleó, el Liberbank Conca i l'Helvetia Anaitasuna. La competició es disputarà al pavelló Manuel Cadenas de Leganés, i els dos primers de cada grup s'enfrontaran en la gran final a la Caja Mágica el diumenge 8, abans de la final de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut